Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bewerk een HTTPS -record

Je kunt de details van een bestaand HTTPS -record in je DNS -zonebestand op elk moment bewerken. HTTPS -records vertellen de browser expliciet om verbinding te maken via HTTPS, waardoor je sitepagina's sneller en veiliger worden geladen.

Opmerking: GoDaddy ondersteunt alleen HTTPS -records in Alias -modus, dus de prioriteit van het record is altijd ingesteld op 0 .
 1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
 2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  selecteer een enkel domein
 3. Selecteer DNS om je DNS -records te bekijken.
  selecteer het tabblad dns
 4. Selecteer de selectievakjes naast de DNS -records die je wilt bewerken en selecteer vervolgens Bewerken .
  • Selecteerscreenshot van het pictogram voor het bewerken van een dns -record Bewerken naast een afzonderlijke record om in plaats daarvan een enkele record te bewerken.
 5. Voer de gegevens in voor je HTTPS -record.
  • Naam : De hostnaam of het voorvoegsel van het record, zonder de domeinnaam. Voer & commat; om het record op uw hoofddomein te plaatsen of voer een voorvoegsel in, zoals www .
  • Prioriteit : De prioriteit is altijd ingesteld op 0 omdat we momenteel alleen HTTPS -records ondersteunen in de aliasmodus.
  • Waarde : Voer een domeinnaam in waarnaar het HTTPS -record verwijst.
  • TTL (Time to Live) : De hoeveelheid tijd die de server in cache moet plaatsen voordat deze wordt vernieuwd. De standaardinstelling is 1 uur.
 6. (Optioneel) Selecteer Meer records toevoegen om meerdere DNS -records tegelijk toe te voegen. Selecteer als je van gedachten verandertscreenshot van het pictogram voor het verwijderen van een dns -record Verwijderen om records te verwijderen die nog niet zijn opgeslagen.
 7. Selecteer Opslaan om je bewerkingen te bevestigen. Als je meerdere records tegelijk hebt toegevoegd, selecteer je Alle records opslaan .
  • Als je domein domeinbescherming heeft, moet je je identiteit verifiëren. Als je tweestapsverificatie (2VS) ten minste 24 uur is ingeschakeld in je account, voer dan de code in die we je hebben gestuurd via sms of een authenticatie-app. Of voer het eenmalige wachtwoord in dat we hebben gestuurd naar het e-mailadres van de geregistreerde.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Verwante stappen

Meer informatie