Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help
We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bewerk een HTTPS -record

Je kunt de details van een bestaand HTTPS -record in je DNS -zonebestand op elk moment bewerken. HTTPS -records vertellen de browser expliciet om verbinding te maken via HTTPS, waardoor je sitepagina's sneller en veiliger worden geladen.

Opmerking: GoDaddy ondersteunt alleen HTTPS -records in Alias -modus, dus de prioriteit van het record is altijd ingesteld op 0 .
 1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
 2. Selecteer alternatieve naam voor de afbeelding Opties voor domein bewerken naast je domein en selecteer vervolgens DNS bewerken. Je moet mogelijk naar beneden scrollen om de optie DNS bewerken te zien.
  schermafbeelding waarop de optie voor dns bewerken te zien is
 3. Selecteerscreenshot van het pictogram voor het bewerken van een dns -record Bewerk naast het HTTPS -record dat je bewerkt.
 4. Bewerk de details voor je HTTPS -record:
  • Naam : De hostnaam voor het HTTPS -record. Typ @ om het record op uw hoofddomein te plaatsen of voer een voorvoegsel voor een subdomein in, zoals www .
  • Prioriteit : De prioriteit is altijd ingesteld op 0 omdat we momenteel alleen HTTPS -records ondersteunen in de aliasmodus.
  • Waarde : Voer een domeinnaam in waarnaar het HTTPS -record verwijst.
  • TTL : Bepaalt hoe lang de server informatie in cache moet plaatsen. De standaardinstelling is 1 uur.
 5. Selecteer Opslaan om je wijzigingen uit te voeren.

De meeste DNS-updates treden binnen een uur in werking, maar het kan tot 48 uur duren voordat ze wereldwijd bijgewerkt zijn.

Verwante stappen

Meer informatie