Bewerk een DS -record

Bewerk uw DS -records als u wijzigingen moet aanbrengen in de huidige instellingen. De enige keer dat je handmatig DS-records kunt bewerken voor je domeinen die zijn geregistreerd bij GoDaddy, is wanneer de domeinen naamservers van derden (niet GoDaddy) gebruiken waarop DNSSEC is ingeschakeld.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren onder Aanvullende instellingen .
  4. Selecteer DNSSEC in hetmeer menupictogram Meer menu.
    selecteer secundaire dns
  5. Selecteer op de pagina DS -records hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram naast de record die u wilt bijwerken.
  6. Wijzig de instellingen:
    • Sleuteltag : Een reeks cijfers kleiner dan 65536 die het DNSSEC -record voor deze domeinnaam identificeert. Voer de numerieke tekenreeks in het daarvoor bestemde veld in.
    • Algoritme : het cryptografische algoritme dat de handtekening genereert. Kies een optie in het vervolgkeuzemenu.
    • Digesttype : Het algoritmetype dat de samenvatting construeert. Kies een optie in het vervolgkeuzemenu.
    • Samenvatting : De samenvatting is een reeks cijfers en letters. Voer het cijfer en de lettertekenreeks in het daarvoor bestemde veld in.
  7. SelecteerOpslaan om je wijzigingen op te slaan.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.