Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bewerk de actieknop

Met actieknoppen kunnen klanten direct naar een sectie op elke pagina van je website gaan - of een andere site. Je kunt er ook productcategorieën mee uitlichten (zoals Uitgelichte producten of Nieuwe producten).

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Website > Site bewerken om je site -editor te openen
  4. Ga naar de sectie met de actieknop of voeg een sectie toe .

Opmerking: veel secties hebben actieknoppen, maar niet alle. Voeg een inleiding of koptekst toe als je een knop na de tekst wilt markeren.

5. Selecteer Actieknop in het deelvenster.
  6. Selecteer de schakelaar naast de knop Actie weergeven om deze in of uit te schakelen.
  7. Bewerk de Knoplabel tekst - gebruik sterke actie woorden.

Opmerking: Hoe korter je label, des te groter de kans dat het wordt gelezen. Probeer niet meer dan 25 tekens te gebruiken.

8. Selecteer waar de knop naartoe moet gaan: een pagina en sectie op je site, een andere website -URL of een van je productcategorieën .
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te bekijken en publiceer je site als je klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken.