Bewerk cadeaubonnen

Gebruik het bewerkingsscherm voor cadeaubonnen om je bestaande cadeaubonnen te bewerken en de pdf van de cadeaubon opnieuw te genereren. Je kunt ook Algemene gegevens bewerken, waaronder de datum, de vervaldatum en de status van de cadeaubon, de gegevens van de koper en de gegevens van de ontvanger .

Opmerking: je kunt alleen sjablonen voor cadeaubonnen, bijbehorende producten of waarden bewerken als de cadeaubon handmatig is gemaakt . Ook is het niet mogelijk om het sjabloon, het product of de waarde van de cadeaubon te bewerken als er sprake is van verzilveringen of ongeldigheden die aan de cadeaubon zijn toegevoegd.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Ga naar WooCommerce en selecteer Cadeaubonnen .
  3. Controleer of je op het tabblad Cadeaubonnen boven aan het scherm staat.
  4. Selecteer een cadeaubon uit de lijst door op het cadeaubonnummer of de link Bewerken te klikken.
  5. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  6. Genereer de cadeaubon opnieuw door PDF genereren te selecteren in de vervolgkeuzelijst in de sectie Acties cadeaubon aan de rechterkant van het scherm.
  7. Selecteer Cadeaubon opslaan .