Bewerk aangepaste PHP -instellingen in mijn Plesk -hostingaccount

Met aangepaste PHP -instellingen kun je variabelen beheren, zoals uploadgroottes, time -outs van bestanden en resourcelimieten. Geavanceerde variabelen kunnen worden bewerkt in je gedeelde Plesk -hostingaccount met het .user.ini -bestand, of je kunt algemene instellingen bewerken in het dashboard.

Opmerking: De prestatie- en beveiligingsinstellingen kunnen niet worden bewerkt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik Plesk-beheerder .
  3. Klik in de navigatiebalk aan de linkerkant op het tabblad Bestanden.
    klik op bestanden
  4. Zoek en open het bestand dat je wilt bewerken.

Opmerking: als je het bestand dat je wilt bewerken niet ziet, moet je het maken .

5. Klik op het pictogram helemaal rechts en selecteer het type editor dat je wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst.
    klik om het bestand te bewerken
  6. Bewerk je bestand, klik op Toepassen en vervolgens op OK om je wijzigingen op te slaan.
  7. Om er zeker van te zijn dat je wijzigingen van kracht worden, raden we aan om je groep van toepassingen te recyclen .