Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Beveilig mijn website

Beveiliging is een vreemde tool. Wanneer je het gebruikt, lijkt er niets bijzonders te gebeuren. Er is niet hetzelfde niveau van voldoening als het lanceren van je website aan de wereld, het openen van een nieuwe online winkel of het vergroten van het aantal weergaven van sociale media.

Maar beveiliging is net zo belangrijk. Zonder dit kunnen al die verbazingwekkende dingen van je worden afgepakt zonder dat je ze eenvoudig terug kunt krijgen.

Neem de tijd om de onderwerpen op deze pagina door te nemen en ontdek hoe je met een kleine investering van je tijd de geweldige dingen die je doet veilig kunt houden.

Wachtwoorden en 2SV -steen Wachtwoorden en tweestapsverificatie instellen Sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie zijn de beste manieren om je account te beschermen.
   
Back -up, herstel en noodherstelsteen Maak een back -up van je site, herstel deze en bereid je voor op herstel na een ramp. Maak veilig een back -up van je site, zodat je deze kunt herstellen als er iets misgaat.
   
Koop een SSL -certificaatblok Ontvang een SSL -certificaat Zorg ervoor dat je site aangeeft dat deze veilig is, zodat klanten weten dat hun persoonlijke gegevens beschermd zijn wanneer ze een bezoek brengen.
   
Stel een firewallsteen in Schaf een firewall aan Bescherm je site met een firewall om te voorkomen dat deze gehackt wordt.
   
Controleer en scan je sitesteen Controleer en scan je site Weet wanneer je site offline is of wordt aangevallen. Monitoring en scannen kunnen je waarschuwen en je helpen bij het oplossen van problemen als je site niet beschikbaar is of wordt aangevallen.
   
Veilige betalingen Veilige betalingen Zorg ervoor dat je voldoet aan de voorschriften van de creditcardmaatschappij en dat de persoonlijke gegevens van je klanten veilig zijn wanneer ze iets kopen via je website.
   
Werk je Content Management System (CMS) -steen bij Werk je Content Management System (CMS) bij. Regelmatige updates van de websitesoftware beschermen je tegen beveiligingsrisico's en verbeteren de prestaties van je site.

Opmerking: we bieden een beheerde SSL -service waarbij onze experts je website voor je kunnen beveiligen, als je je tijd liever aan andere dingen besteedt.