Betalingsprocessors toevoegen: creditcard, debet voor facturering of mobiele verwerking

Nadat je je Get Paid Essentials/Premium -account hebt geactiveerd, moet je een betalingsoptie toevoegen om klantbetalingen te innen via mobiele verwerking of factuur. Je kunt je account zo instellen dat online betalingen via PayPal of creditcard worden geaccepteerd.

Opmerking: Als je je Get Paid -account nog niet hebt geactiveerd, raadpleeg je

voor instructies.

Voeg gewoon je Stripe -account toe om betalingen via creditcard te accepteren. Volg de onderstaande instructies om uitbetaald te worden:

Om betalingen via PayPal te accepteren

1. Klik in GoDaddy Bookkeeping op Beheren en klik vervolgens op Factuurinstellingen .
  2. Vink in de sectie Betalingsintegraties het vakje aan naast PayPal -integratie inschakelen .
  3. Voer je PayPal -e -mailadres in en klik op Opslaan .

Om hier betalingen via PayPal te accepteren

PayPal Here -betalingen kunnen alleen worden geaccepteerd via de PayPal Here -creditcardlezer.

1. Klik in GoDaddy Bookkeeping op Beheren en klik vervolgens op Factuurinstellingen .
  2. Vink in de sectie Betalingsintegraties het vakje aan naast PayPal hier inschakelen en klik vervolgens op Hier verbinding maken met PayPal .
  3. Klik op Aanmelden met je PayPal -account, voer je accountgegevens in en klik op Aanmelden .
  4. Klik op Doorgaan en klik vervolgens op Akkoord .
  5. Download de mobiele app PayPal Here op je telefoon en klik op Begrepen! Laten we verder gaan .

Om betalingen via Stripe te accepteren

Stripe -betalingen kunnen alleen rechtstreeks via de factuur worden geaccepteerd.

1. Klik in GoDaddy Bookkeeping op Beheren en klik vervolgens op Factuurinstellingen .
  2. Vink in de sectie Betalingsintegraties het vakje aan naast Stripe -integratie inschakelen en klik vervolgens op Verbinden met Stripe .
  3. Vul alle velden in en klik op Toegang tot dit account autoriseren .

Nu je je betalingsverwerker hebt ingesteld, kunnen je klanten eenvoudig hun facturen betalen door op een van de volgende opties te klikken:

• Betaal met PayPal
  • Betaal met creditcard

Je hebt misschien nog wat aanvullende vragen, dus hier zijn enkele antwoorden op veelgestelde vragen:

Heb ik (of mijn klanten) een PayPal -verkopersaccount nodig om online betalingen te accepteren?

Nee, je kunt je persoonlijke PayPal gebruiken om betalingen te verzenden en te accepteren.

Moet ik mijn PayPal -account instellen om belasting over betalingen te innen?

Opmerking: Als je het innen van btw via PayPal niet uitschakelt, wordt er tweemaal btw in rekening gebracht bij je klant.

Hebben mijn klanten een Stripe -account nodig om online betalingen te accepteren?

Nee, alleen jij hebt een Stripe -account nodig. Je klant kan inloggen op een Stripe -account of het afrekenen met een creditcard als gast.