Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Betalingen instellen


Stap 5 van de Set -up WooCommerce met behulp van de Onboarding Wizard -serie.

Twee velden waarmee verkopers de Stripe -plug -in of de betalingsmethode onder rembours kunnen activeren tijdens de onboarding -wizard


Nu is het tijd om betalingen voor je winkel in te stellen. Dit is een van de belangrijkste stappen, dus zorg ervoor dat je wat tijd bespaart om het af te ronden, indien nodig. Nadat je deze stap hebt voltooid, ben je dichter dan ooit bij het accepteren van bestellingen van je klanten.

Opmerking: Als je de onboarding-wizard afsluit voordat je deze voltooit (bijv. Browsertabblad of -venster gesloten, klik op de X -knop in de rechterbovenhoek van het pop-upvenster, enz.), Kun je doorgaan waar je bent gestopt door te klikken op op de knop Onboarding hervatten bovenaan je pagina wanneer je er klaar voor bent.

Hier zal de onboarding -wizard de Stripe -betalingsgateway -plug -in aanbevelen die je kunt gebruiken om aan de slag te gaan op basis van het adres van je winkel dat je tijdens de eerste stap hebt toegevoegd. De optie voor rembours is beschikbaar voor alle landen, maar je kunt verschillende aanbevelingen zien op basis van welk land wordt ondersteund door de betalingsgateways. Onze aanbevelingen zijn geen volledige lijst met betalingsgateways, dus als je hier de betalingsgateway van je voorkeur niet ziet, kun je deze stap overslaan of op de knop Doorgaan klikken om door te gaan.

In de meeste gevallen zal de optie hier ook de relevante betalingsgateway -plug -in installeren en activeren, maar deze niet configureren. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over het configureren van een van de aanbevolen opties.

Je kunt in de toekomst wijzigingen aanbrengen in betalingen door te navigeren naar de pagina WooCommerce > Instellingen > Betalingen vanaf het beheerdersdashboard van je site. Als je klaar bent om door te gaan, klik je op de knop Doorgaan of klik je op Terug voor eventuele wijzigingen die je in eerdere stappen wilt aanbrengen.

Meer informatie