Accountbeheer Help

Betalingsmethoden die we accepteren voor aankopen

Hier volgt een lijst met betaalmethoden die we accepteren voor aankopen, gesorteerd per land. Onder de lijst staat aanvullende informatie over betaalmethoden.

LandValuta/Betaalmethoden
WereldwijdAmerikaanse dollar $ (USD)
  • Passen: Visa, MasterCard, Amex, Discover, JCB, Diner's Club
  • PayPal (alleen wanneer deze betaalmethode wordt ondersteund)
AustraliëAustralische dollar $ (AUD)
Oostenrijk
Euro € (EUR)
BelgiëEuro € (EUR)
Brazilië
Braziliaanse real R$ (BRL)
Let op: Facturen en bankoverschrijvingen zijn ook beschikbaar wanneer je in Amerikaanse dollars betaalt ($USD)
CambodjaChinese yuan ¥ (CNY)
CanadaCanadese dollar C$ (CAD)
ChiliChileense peso (CLP)
ChinaChinese yuan ¥ (CNY)
Colombia
Colombiaanse peso (COP)
Amerikaanse dollar $ (USD)
DenemarkenDeense kroon (DKK)
EgypteEgyptische pond (EGP)
  • Passen: Visa, MasterCard, Amex
FinlandEuro € (EUR)
FrankrijkEuro € (EUR)
DuitslandEuro € (EUR)
  • Passen: Visa, MasterCard, Amex
  • PayPal
  • Achteraf betalen: Klarna
  • Automatische incasso: beschikbaar wanneer je via PayPal of Klarna betaalt
  • Online bankieren: Sofort, Klarna
GriekenlandEuro € (EUR)
HongkongHongkongse dollar (HKD)
Let op: AliPay is beschikbaar wanneer je betaalt in Chinese yuans ¥ (CNY), Singaporese dollars (SGD) of Amerikaanse dollars $ (USD).
IndiëIndiase roepie (INR)
  • Passen: Visa, MasterCard, AmexMaestro, RuPay en andere ondersteunde plaatselijke pinpassen/betaalpassen
  • E-wallets: Mobikwik en meer
  • Internetbankieren
  • UPI
IndonesiëIndonesische roepia (IDR)
  • Passen: Visa, MasterCard, Amex
IerlandEuro € (EUR)
IsraëlNieuwe Israëlische sjekel (ILS)
ItaliëEuro € (EUR)
JapanJapanse yen (¥)
MacauChinese yuan ¥ (CNY)
MaleisiëMaleisische ringgit (MYR)
Let op: AliPay is beschikbaar wanneer je betaalt in Chinese yuans ¥ (CNY), Singaporese dollars (SGD) of Amerikaanse dollars $ (USD). UnionPay is beschikbaar als je in de ondersteunde munteenheid betaalt.
MexicoMexicaanse peso (MXN)
Let op: Facturen en bankoverschrijvingen zijn ook beschikbaar wanneer je in Amerikaanse dollars $ (USD) betaalt.
NederlandEuro € (EUR)
Nieuw-ZeelandNieuw-Zeelandse dollar (NZD)
NoorwegenNoorse kroon (NOK)
PakistanPakistaanse roepie (PKR)
  • Passen: Visa, MasterCard, Amex
PeruPeruaanse sol (PEN)
FilippijnenFilipijnse peso (PHP)
Let op: AliPay is beschikbaar wanneer je betaalt in Chinese yuans ¥ (CNY), Singaporese dollars (SGD) of Amerikaanse dollars $ (USD).
PolenPoolse zloty (PLN)
PortugalEuro € (EUR)
Saudi-ArabiëSaoedi-Arabische riyal (SAR)
  • Passen: Visa, MasterCard, Amex
SingaporeSingaporese dollar (SGD)
Zuid-AfrikaZuid-Afrikaanse rand (ZAR)
Zuid-KoreaZuid-Koreaanse won ₩ (KRW)
  • Passen: Visa, MasterCard, UnionPay, Amex
SpanjeEuro € (EUR)
ZwedenZweedse kroon (SEK)
ZwitserlandZwitserse frank (CHF)
TaiwanNieuwe Taiwanese dollar (TWD)
Let op: AliPay is beschikbaar wanneer je betaalt in Chinese yuans ¥ (CNY), Singaporese dollars (SGD) of Amerikaanse dollars $ (USD).
ThailandThaise baht (THB)
TurkijeTurkse lira (TRY)
  • Passen: Visa, MasterCard, Amex
Opmerking: TRY is alleen beschikbaar als je bent aangemeld via een IP-adres in Turkije.
Verenigde Arabische EmiratenVAE-dirham (AED)
OekraïneOekraïense grivna (UAH)
  • Passen: Visa, MasterCard, Amex
Verenigd KoninkrijkBritse pond £ (GBP)
Verenigde StatenAmerikaanse dollar $ (USD)
VietnamVietnamese dong (VND)
  • Passen: Visa, MasterCard, Amex

Aanvullende informatie over betaalmethoden

Bankbetalingen

Bankoverschrijving

Bankoverschrijvingen stellen je in staat om je betaling te verzenden via online bankieren, bankoverschrijvingen, telefonisch bankieren of met een bezoek aan de bank om de betaling persoonlijk te voltooien met contant geld. Wanneer je kiest voor deze betaalmethode, word je omgeleid naar een betalingspagina die hoort bij het land dat of de regio die je in je factureringsinformatie hebt opgegeven. Je wordt gevraagd om je factureringsgegevens op een veilige wijze in te voeren voordat je wordt omgeleid naar de aanmeldingspagina van je bank. Op de website van je bank wordt er aan je gevraagd de transactie te bevestigen en toe te staan of er worden instructies van je bank weergegeven voor het voltooien van de transactie op een andere manier (persoonlijk of telefonisch).

Terug naar boven

Elektronische cheque (ACH)

Klanten met een bankrekening in de VS kunnen de betaalmethode 'Checking Account' selecteren. Vervolgens wordt je gevraagd je bankrekeningnummer en routeringsnummer in te voeren. Als je met een digitale cheque betaalt, zorg er dan voor dat je waardevolle producten niet verlopen— je moet bij het afrekenen alleen even de optie Automatisch verlengen aanvinken. Hier vindt je meer informatie over het gebruik van digitale cheques.

Terug naar boven

Online bankieren

Online bankieren stelt je in staat om je bestelling onmiddellijk te betalen via het bankiersysteem dat je al kent en vertrouwt. We willen dat je je veilig en comfortabel voelt wanneer je bij ons koopt. We bieden daarom klanten in ondersteunde regio's de mogelijkheid om te betalen via dezelfde interface als die ze voor al hun online banktransacties gebruiken.

  1. Wanneer je afrekent, selecteer je de provider van internetbankbetalingen van je voorkeur als je betalingsmethode.
  2. Selecteer vervolgens je bank in de weergegeven lijst.
  3. Daarna word je omgeleid naar de vertrouwde online omgeving van je bank. De relevante gegevens worden al weergegeven. Je hoeft alleen in te loggen op je account en de aankoop goed te keuren.

Nadat je de transactie hebt toegestaan op de website van je bank, keer je terug naar onze site waarop je bestelling gemarkeerd als zijnde in behandeling wordt weergegeven. Ga voor meer informatie naar Bekijk mijn lopende bestellingen.

Terug naar boven

Unified Payments Interface (UPI)

UPI is een betalingssysteem waarmee directe en in real-time betalingen kunnen worden verricht tussen verschillende banken in India. Met CCAvenue kunnen klanten veilig, eenvoudig en snel betalingen via UPI online verzenden en ontvangen.

Wanneer je betaalt via UPI, kun je je VPA rechtstreeks op onze site invoeren. Daar kun je betalingsaanvragen van CCAvenue ontvangen in je UPI-betaal-app om betalingen goed te keuren en uit te voeren. Als de betaling eenmaal is aangevraagd, keer je terug naar de pagina Bevestiging van bestelling waarop je bestelling de status 'In behandeling' krijgt totdat we een betalingsbevestiging ontvangen van je betalingsprovider en CCAvenue. Zie Bekijk mijn lopende bestellingen voor meer informatie.

Terug naar boven

Opties voor achteraf betalen

Met opties voor achteraf betalen kun je je bestelling meteen verzenden en heb je de flexibiliteit om na te verloop van tijd te betalen.

Betalingstermijnen via de uitgever van je pas

In Latijns-Amerika bieden enkele uitgevers van passen programma's waarmee in termijnen kan worden betaald, zodat je na verloop van tijd aankopen die voor een dergelijk programma in aanmerking komen kunt betalen in vaste porties. Wanneer je een aankoop doet in de plaatselijke munteenheid, tonen wij een link voor Termijnbetalingen als je bij het afrekenen een pasnummer invoert dat hiervoor in aanmerking komt. Klik op de link om beschikbare termijnbetalingsopties te bekijken en selecteer de gewenste optie.

Let op: Uitgevers van dergelijke passen innen betalingen weliswaar na verloop van tijd, maar ze kunnen aankooppogingen weigeren wanneer het saldo op je pas niet toereikend is voor het volledige aankoopbedrag.

Terug naar boven

Klarna

Klarna is een bekende aanbieder van de betaalmethoden Achteraf betalen en Betalen in termijnen. Tijdens het afrekenen tonen we Klarna als ondersteunde betaaloptie bij aankopen die in aanmerking komen voor deze betaalmethode. Omdat deze flexibele betalingsvoorwaarden per regio verschillen, moet je Klarna selecteren bij het afrekenen om te zien welke opties beschikbaar zijn voor jouw aankoop. Wanneer je met Klarna betaalt, vragen we je om je te authentiseren bij Klarna, je geselecteerde betaalmethode te bevestigen en in te stemmen met de voorwaarden van Klarna. Hier vind je meer informatie over Klarna indien nodig.

Terug naar boven

Kaarten

Je creditcard-, betaalpas- of pre-paidkaartgegevens zijn bij ons in veilige handen. We accepteren de belangrijkste passen, waaronder Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club International en UnionPay.

Het merendeel van onze klanten gebruikt creditcards, betaalpassen en pre-paidkaarten om voor hun services te betalen. Het betalen via creditcards, betaalpassen of pre-paidkaarten stroomlijnt ons factureringsproces en helpt ons om onze prijzen laag te houden. Als je met een kaart betaalt, zorg er dan voor dat je waardevolle producten niet verlopen— je moet bij het afrekenen alleen even de optie Automatisch verlengen aanvinken.

Terug naar boven

eWallets (digitale portemonnees)

AliPay

Wanneer je kiest om met AliPay te betalen, word je omgeleid naar de AliPay-website om in te loggen met je AliPay-account. Bekijk, bevestig en voltooi je bestelling:

  • Als er voldoende geld op je AliPay-rekening staat, wordt de transactie voltooid. Als er onvoldoende geld op je AliPay-rekening staat om transactie te voltooien, word je gevraagd om een online bankbetaling toe te staan door je wachtwoord in te voeren en de optie voor bevestigen en betalen te selecteren. Nadat de transactie bij AliPay is voltooid, keer je terug naar onze site.
  • AliPay beperkt services op basis van internationale regio's. Als je woont in regio of een factureringsadres hebt in een regio die niet wordt ondersteund, wordt AliPay mogelijk niet weergegeven als een betalingsmethode voor je aankoop en heb je misschien geen toegang tot de website, het Help-systeem of productfuncties van AliPay. Bezoek AliPay.com voor meer informatie.

Opmerking: Je hebt mogelijk geen toegang tot de website van AliPay, afhankelijk van je geografische locatie. Bekijk de Alibaba group-website voor meer informatie.

Terug naar boven

GCash

Klanten in de Filipijnen kunnen GCash gebruiken als betaalmethode met behulp van de mobiele bankier-app GCash. Wanneer je aangeeft dat je met GCash wilt betalen, word je naar een GCash-landingspagina geleid waar je een QR-code moet scannen. Vervolgens moet je je bestelling controleren, goedkeuren en voltooien. Ga naar gcash.com voor meer informatie.

Terug naar boven

PayPal

PayPal is een van de veiligste en meest geaccepteerde methoden voor het betalen van online aankopen. Hiermee kun je met je bankrekening of creditcard betalen. Het gebruik van PayPal is bovendien compleet veilig: je transacties worden beveiligd door het geavanceerde fraudepreventiesysteem van PayPal.

Een PayPal-rekening is het enige wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Heb je nog geen PayPal-rekening? Je kunt deze snel en eenvoudig instellen. Je kunt dit doen terwijl je je aankoop voltooit door PayPal te selecteren als je betaalmethode. Je wordt dan naar de PayPal-website geleid waar je je kunt aanmelden en je de betalingsbron kunt selecteren. Vervolgens word je naar onze website geleid om de betaling te voltooien.

Terug naar boven

Interne betaalmogelijkheden van GoDaddy

GoDaddy-cadeaukaarten

Wij ondersteunen geen cadeaukaarten meer, maar je kunt deze nog tot 5 jaar na de uitgavedatum gebruiken.

Good As Gold

Als je een elektronische transactie wilt uitvoeren, kun je gebruikmaken van onze service Good As Gold. Voor meer informatie ga je naar Stel Good as Gold in.

Let op: Good as Gold kan alleen worden gebruikt voor transacties in Amerikaanse dollars. Als je liever niet in Amerikaanse dollars betaalt, kun je PayPal gebruiken.

Winkeltegoed

Wanneer dat van toepassing is, worden er mogelijk terugbetalingen in je account weergegeven als een winkeltegoed dat voor toekomstige aankopen en/of verlengingen kan worden gebruikt.

Terug naar boven

Factuur

Wanneer je ervoor kiest om via een factuur te betalen, word je naar een betalingspagina geleid die hoort bij het land dat of de regio die is opgegeven in je factureringsgegevens. Tevens wordt er aan je gevraagd om je factureringsgegevens in te voeren voordat je naar de desbetreffende factuurpagina wordt geleid. Als er eenmaal een factuur wordt weergegeven, druk deze dan af. Verzend vervolgens je betaling door:

  • je aan te melden op de website van je bank om een online betaling te verzenden (rechtstreekse omleidingen zijn niet beschikbaar).
  • te betalen via een betaalautomaat, een binnenlandse/regionale bank of een andere locatie die betalingen op factuurbasis accepteert.

Nadat je de factuur hebt afgedrukt of het factuurproces hebt voltooid, keer je terug naar onze site waarop je bestelling de status 'In behandeling' krijgt totdat we een betalingsbevestiging ontvangen. Ga voor meer informatie naar Bekijk mijn lopende bestellingen.

Dit zijn populaire factuuropties: Boletos, Baloto, Efecty, Oxxopay, Rapipago, Pago Fácil en Servipag.

Terug naar boven

Meer informatie