Help

GoDaddy Help

Betaalmethode instellen

Je kunt verschillende betalingsmethoden instellen voor je webwinkel: Square, Stripe (inclusief ApplePay) en PayPal. Of voeg een offline betalingsmethode toe, zoals betalen per cheque of persoonlijk betalen. (Je kunt als volgt een betalingsmethode toevoegen voor je Website Builder-webwinkel.)

Opmerking: Voor elke betalingsmethode moet je je aanmelden bij een bestaand account of moet je een account maken.
Gebruik de PayPal Express-kassafunctie als je een PayPal Business-account nodig hebt. Persoonlijke Paypal-accounts accepteren alleen betalingen van andere Paypal-gebruikers.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
 2. Klik in de bovenste balk op het tabblad Instellingen en kies Betalingen.
  Klik in Instellingen op Betalingen
 3. Klik in het venster Online betalingen op Koppelen naast de betaalmethode die je wilt toevoegen. Volg de aanwijzingen om dat account toe te voegen of in te stellen. (Je kunt meer dan één betalingsmethode toevoegen, maar je moet deze dan wel één voor één toevoegen.)
  Klik op Koppelen naast de betaalmethode
 4. Volg de afzonderlijke aanwijzingen van de website voor het instellen of inschakelen van de geselecteerde betalingsmethode.

  Opmerking: als je ooit een betaalmethode moet bijwerken, ga dan terug naar dit venster en klik op Accountinstellingen. Of je kunt een account uit je winkel verwijderen door op Ontkoppelen te klikken.
  Klik op Accountinstellingen

 5. Als je de Apple Pay-knop wilt weergeven voor je Stripe-account, ga je naar je gepubliceerde winkel op een apparaat waarop Apple Pay is ingeschakeld en open je een productpagina. Deze pagina wordt weergegeven, zoals de klanten deze te zien krijgen.
  Apple Pay-knop bij de kassa

  Opmerking: De Apple Pay-knop wordt ook weergegeven op de kassapagina.

Verwante stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.