Betaalmethode instellen

Je kunt verschillende betaalmethoden instellen voor je webwinkel: Square, Stripe (inclusief ApplePay) en PayPal. Of

zoals per cheque of persoonlijk. (Zo werkt Voeg een betaalmethode toe voor de webwinkel van Website Builder.)

Opmerking: Voor elke betalingsmethode moet je je aanmelden bij een bestaand account of moet je een account maken.
Gebruik de PayPal Express-kassafunctie als je een PayPal Business-account nodig hebt. Persoonlijke Paypal-accounts accepteren alleen betalingen van andere Paypal-gebruikers.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik in de bovenste balk op het tabblad Instellingen en kies Betalingen.
    Klik in Instellingen op Betalingen
  3. Klik in het venster Online betalingen op Koppelen naast de betaalmethode die je wilt toevoegen. Volg de aanwijzingen om dat account toe te voegen of in te stellen. (Je kunt meer dan één betalingsmethode toevoegen, maar je moet deze dan wel één voor één toevoegen.)
    Klik op Koppelen naast de betaalmethode
  4. Volg de afzonderlijke aanwijzingen van de website voor het instellen of inschakelen van de geselecteerde betalingsmethode.

Opmerking: als je ooit een betaalmethode moet bijwerken, ga dan terug naar dit venster en klik op Accountinstellingen. Of je kunt een account uit je winkel verwijderen door op Ontkoppelen te klikken.
    Klik op Accountinstellingen

5. Als je de Apple Pay-knop wilt weergeven voor je Stripe-account, ga je naar je gepubliceerde winkel op een apparaat waarop Apple Pay is ingeschakeld en open je een productpagina. Deze pagina wordt weergegeven, zoals de klanten deze te zien krijgen.
    Apple Pay-knop bij de kassa

Opmerking: De Apple Pay-knop wordt ook weergegeven op de kassapagina.