Bestanden uploaden naar online opslag

Met online opslag voor mobiele apparaten kun je foto's en video's uploaden vanaf je iPhone & reg; naar je Online Storage -account.

Bestanden uploaden via mobiele online opslag

1. Open Online -opslag mobiel .
  2. Tik op de map om naar de bestemming te gaan waar je het bestand wilt uploaden.
  3. Tik op Bestanden uploaden .
  4. Tik op Selecteren uit bestaand om bestaande foto's of video's te uploaden, of op Foto of video maken om een nieuwe foto of video te maken.
  5. ( Optioneel ) Als je een nieuwe foto of video hebt gemaakt, tik je op Gebruiken .
  6. Voer een naam in voor je bestand en tik op Uploaden .