Beheerde WordPress Help

Bestanden uploaden met SFTP

Met SFTP kun je bestanden uploaden naar je beheerde WordPress-account. Je kunt alle FTP-clients hiervoor gebruiken, zoals FileZilla. Dit is handig voor het beheren van uploads van grote bestanden naar je WordPress-website, of als je je WordPress-website handmatig wilt wijzigen, bijvoorbeeld als je een aangepast thema of een plug-in wilt installeren.

Opmerking: Het eerste gedeelte van deze gids brengt je naar je SFTP-aanmeldgegevens. Als je al weet wat je SFTP-gebruikersnaam, wachtwoord, hostnaam en poort zijn, dan kun je bij stap 6 beginnen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer de site-URL van de website die je wilt gebruiken onder de kolomnaam Sitenaam.
    sitenaam selecteren
  4. In de sectie Instellingen selecteer je Weergeven naast je SFTP-gebruiker.

Opmerking: Als je nog geen SSH-toegang voor je Pro-account hebt ingesteld, ga dan naar SSH inschakelen.

selecteer weergeven naast sftp-gebruiker
  5. Kopieer je hostnaam, gebruikersnaam en wachtwoord. Je hebt deze nodig om je aan te melden met je FTP-client.
  6. Als je dit nog niet hebt gedaan, download, installeer en open dan FileZilla.
  7. Vul de volgende velden in:
    Veld Wat in te voeren...
    Host Je hostnaam
    Gebruikersnaam Je SFTP-gebruikersnaam
    Wachtwoord Je SFTP-wachtwoord
    Poort 22
  8. Selecteer Quickconnect. Als FileZilla verbinding heeft gemaakt met je account, kun je je bestand naar de juiste locatie slepen en daar neerzetten.

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.