Bestanden uploaden met SFTP

Met SFTP kun je bestanden uploaden naar je beheerde WordPress-account. Je kunt alle FTP-clients hiervoor gebruiken, zoals FileZilla. Dit is handig voor als je grote bestanden moet uploaden naar je WordPress-website, of als je je WordPress-website handmatig wilt wijzigen, bijvoorbeeld als je een aangepast thema of een plug-in wilt installeren.

Opmerking: het eerste gedeelte van deze procedure brengt je naar je SFTP-aanmeldgegevens. Als je al weet wat je SFTP-hostnaam, poort, gebruikersnaam en wachtwoord zijn, dan begin je bij stap 6.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress, op Alles beheren.
  3. Klik voor de website die je wilt herstellen op het pictogram met drie stippen en selecteer Instellingen.
    Instellingen selecteren
  4. Voor Basic-, Deluxe-, Ultimate- en Developer-accounts: Klik onder Instellingen, naast SFTP-gebruiker, op Weergeven.

Voor beheerde WordPress Pro-accounts (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada): Klik onder Instellingen, naast SFTP/SSH-toegang, op Beheren.

Opmerking: als je nog geen SSH-toegang voor je Pro-account hebt ingesteld, ga dan naar SSH inschakelen .

klik op weergeven naast sftp-gebruiker
  5. Kopieer je host-naam, SFTP-gebruikersnaam en wachtwoord. Je hebt deze nodig om je aan te melden met je FTP-client.
  6. Als je dit nog niet hebt gedaan, download, installeer en open dan FileZilla.
  7. Vul de volgende velden in:
    Veld Wat in te voeren...
    Host Je hostnaam
    Gebruikersnaam Je SFTP-gebruikersnaam
    Wachtwoord Je wachtwoord
    Poort 22
  8. Klik op Quickconnect. Als FileZilla verbinding heeft gemaakt met je account, kun je je bestand naar de juiste locatie slepen en daar neerzetten.

Meer informatie

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.