Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bestanden terugzetten na een back-up

Nadat je back-up is voltooid , kun je automatisch herstellen vanaf het dashboard.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer Alles beheren naast Websitebeveiliging en back -ups .
  3. Selecteer Details onder Back -ups voor de site die je wilt herstellen.
  4. Navigeer naar de gewenste back -updatum en selecteer Herstelopties .
  5. Selecteer Bestanden automatisch herstellen voor het herstellen van bestanden.
  6. Selecteer de bestanden die je wilt herstellen en selecteer Geselecteerde bestanden bevestigen . Om alle bestanden te herstellen, selecteer je Al bestanden herstellen onderaan de pagina.
  7. Selecteer het selectievakje Ik ga akkoord met het overschrijven van de bestanden en selecteer Herstellen .
  8. Als je een database hebt die je wilt herstellen, herhaal je deze stappen om je database automatisch te herstellen.
  9. Je ontvangt een e -mail zodra het herstellen van je website is voltooid.