Websitebeveiliging en back-ups Help

Bestanden terugzetten na een back-up

Nadat de back-up met succes is voltooid, kun je kiezen tussen het automatisch herstellen vanaf het dashboard of het downloaden van de back-upbestanden om zelf het herstel uit te voeren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Back-ups.
  3. Klik op de URL van de website waarvoor je een back-up wilt herstellen.
  4. Blader naar beneden naar de gewenste back-updatum en klik op Herstellen.
  5. Klik op Bestanden automatisch herstellen.
  6. Selecteer het selectievakje "Ik ga akkoord met het overschrijven van de bestanden" en klik op Herstellen.
  7. Voer indien nodig hetzelfde proces uit om de database automatisch te herstellen.
  8. Zodra je website is hersteld, ontvang je een e-mail.