Bestanden ontvangen via e -mail met online opslag

E -mail bestanden rechtstreeks naar je online opslagaccount met de Dropbox -functie.

Bestanden die naar je online opslagaccount zijn gemaild, worden opgeslagen in de Dropbox -map, die wordt weergegeven onder je basismap.

Als je bestanden in je Dropbox -map wilt ontvangen, stuur je ze via e -mail naar @onlinefilefolder.com, waar je je Dropbox -e -mailadres bent. Je kunt je Dropbox -e -mailadres configureren met de onderstaande instructies.

Om je Dropbox in te schakelen

1. Meld je aan bij online opslag .
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en selecteer vervolgens het tabblad Bestandsinstellingen.
  3. Selecteer in het gedeelte Dropbox -opties instellen de optie Dropbox inschakelen en voltooi het volgende:
    • Dropbox — Voer een Dropbox -e -mailadres in.
    • Externe bezorgings -ID inschakelen — ( Optioneel ) Beperk wie toestemming heeft om bestanden naar je online -opslagaccount te verzenden met deze optie. Selecteer Ja om een id te vereisen om een bestand te verzenden. Om iedereen toe te staan bestanden naar je Dropbox te sturen, selecteer je Nee.
    • ID voor levering op afstand — ( Optioneel ) Als je de externe bezorgings -ID hebt ingeschakeld, moet je een woord of zin opgeven die afzenders kunnen gebruiken wanneer ze je een bestand sturen. Afzenders moeten het woord of de zin als onderwerp van hun e -mail gebruiken om bestanden naar uw online -opslagaccount te verzenden.
    • Actie overschrijven — Selecteer om een bestaand bestand met dezelfde naam te vervangen door het bestand dat je ontvangt, of laat een bestaand bestand staan met dezelfde naam als het bestand dat je ontvangt. Met deze optie wordt het nieuwe bestand niet geüpload naar je online opslag. Of, als er een bestand met dezelfde naam bestaat, hernoem je het bestand dat je ontvangt door een 1 toe te voegen aan het einde van de bestandsnaam.
  4. Klik op OK.