Bestanden met openbare koppelingen in online -opslag verzenden

Met online opslag kun je openbare koppelingen maken om je bestanden en mappen te delen via downloadbare koppelingen.

Bestanden of mappen met openbare koppelingen verzenden

1. Meld je aan bij online opslag .
  2. Zoek en selecteer de bestanden of mappen die je wilt delen.

Opmerking: Om meerdere bestanden te selecteren, houdt u de CTRL- of CMD -toets ingedrukt en klikt u vervolgens op de afzonderlijke bestandsnamen die u wilt selecteren.

3. Klik op de pijl rechts van het bestand en selecteer Openbare koppeling .
  4. Klik op OK.
  5. Selecteer de methode waarmee je het bestand wilt delen. Je kunt de openbare link kopiëren, e -mailen, Facebook gebruiken of tweeten.
  6. Als je ervoor kiest om de openbare koppeling via e -mail te verzenden, vul je het volgende in:
    Om
    de e -mailadressen van de ontvangers van de openbare koppeling in te voeren.
    Onderwerp
    Voer een onderwerpregel in voor het e -mailbericht.
    Opmerking
    Voer eventuele opmerkingen in die u in het e -mailbericht wilt opnemen.
  7. Klik op OK.

Online -opslag e -mailt de ontvanger een openbare koppeling om het bestand te downloaden.

Om een openbare koppeling te verwijderen, klik je met de rechtermuisknop op het bestand of de map, selecteer je Openbare koppeling beheren , klik je op Openbare koppeling verwijderen en vervolgens op Ja .

Als je de muisaanwijzer op het pictogram Openbare koppeling plaatst, worden de aanmaakdatum en het aantal downloads van de openbare koppeling weergegeven. De URL van de openbare link wordt weergegeven wanneer je op het pictogram klikt.

Opmerking: om een bestand met een wachtwoord te beveiligen, voeg je een wachtwoord toe wanneer het openbare koppelingsvenster wordt geopend en klik je vervolgens op Toepassen .