GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Best practices voor het wisselen van betalingsgateways

Het wisselen van de betalingsgateway voor je WooCommerce -winkel kan lastig zijn als je abonnementen hebt. Elke betalingsgateway beveiligt transactie -informatie op verschillende manieren, wat de interactie met je site voor het beheren van abonnementen bemoeilijkt.

De beste manier om van betalingsgateway te wisselen voor abonnementen is om de oude betalingsgateway -plug -in actief te houden maar niet ingeschakeld bij het afrekenen en om de nieuwe betalingsgateway -plug -in in te schakelen en in te schakelen voor nieuwe abonnees.

Dit stelt je in staat om bestaande abonnees geleidelijk van de oude betalingsgateway te verwijderen zonder de manier waarop de transacties door je winkel worden beheerd te verstoren. Als automatisch verlengen is uitgeschakeld, worden je abonnees gevraagd hun betalingsgegevens in te voeren via de nieuwe betalingsgateway wanneer ze moeten verlengen.

De belangrijkste punten voor een soepele overgang tussen betalingsgateways zijn:

  • Houd de oude betalingsgateway -plug -in actief maar niet ingeschakeld voor huidige abonnees.
  • Schakel automatisch verlengen uit voor abonnementen, stel ze in op handmatige verlenging.
  • Activeer de nieuwe betalingsgateway voor nieuwe abonnees.
  • Zodra al je abonnees hun abonnement hebben verlengd via de nieuwe betalingsgateway, deactiveer je de oude gateway -plug -in.
  • Verwijder de oude gateway -plug -in, afhankelijk van je beleid voor het bewaren van gegevens.

Let op: Helaas, we zijn niet in staat om te helpen met de installatie en configuratie van opgenomen WooCommerce thema's en uitbreidingen (bekijk de steunbetuiging). Bekijk de onderstaande informatie voor meer informatie.

Meer informatie