Help

Domeinen Help

Beschermde registratie annuleren


Als je Beschermde registratie wilt verwijderen van je domeinnaam, is de manier waarop je dit doet afhankelijk van hoe lang geleden je de domeinnaam hebt gekocht en of je twee-stapsverificatie hebt ingeschakeld:

 • Als je meer dan vijf dagen geleden Beschermde registratie hebt gekocht, voer je de onderstaande stappen uit als jetwee-stapsverificatie al hebt ingeschakeld in je account.
 • Als je in de laatste vijf dagen Beschermde registratie hebt gekocht en er zeker van wilt zijn dat je je restitutie krijgt, neem dan contact op met de klantondersteuning om zowel het domein als de Beschermde registratie op te zeggen. Je kunt niet alleen Beschermde registratie opzeggen.

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Als je je hierboven aanmeldt (onder Pictogram Tekst), kunnen we je een paar stappen besparen.

 1. Ga naar de pagina Domeininstellingen.
 2. Op de pagina Domeininstellingen onder Aanvullende instellingen klik je op Beschermde registratie verwijderen:
  Link naar Beschermde registratie verwijderen
 3. Klik op Beschermde registratie verwijderen.
 4. Voor de twee-stapsverificatie sturen we je een verificatiecode van zes cijfers. Wanneer je deze code ontvangt, voer je die in:
  Vraag voor twee-stapsverificatie
 5. Je ontvangt de volgende melding:

Opmerking: Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar terwijl we de Beschermde registratie verwijderen van je account.

Meer informatie

 • Voor informatie over het in aanmerking komen voor restitutie, zie ons restitutiebeleid.
 • Als je de privéregistratie annuleert, wordt je domeinnaam niet geannuleerd. Voor meer informatie over hoe je dit doet, zie Mijn domein annuleren.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.