Webdesignservices Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bereid je voor op het essentiële overdrachtsgesprek van je Webdesignservices

Gefeliciteerd met het bereiken van de laatste fase van het bouwen van je website. Tijdens je aanstaande overdrachtsgesprek werk je samen met een websitespecialist om de laatste aanpassingen te maken en je site te publiceren. Hoewel we je graag helpen, worden sommige wijzigingen niet behandeld in deze oproep.

Opmerking: Wil je dat een expert taken afhandelt die niet onder je overdrachtsgesprek vallen? Marketingdiensten kan helpen met zoekmachineoptimalisatie (SEO), website -optimalisatie en website -updates!

Gedekt door overdrachtsgesprek

  • Spelfouten corrigeren : We corrigeren eventuele spelfouten die tijdens de beoordeling zijn vastgesteld.
  • Stockafbeeldingen ruilen : We kunnen huidige stockfoto's vervangen door nieuwe op basis van uw voorkeur.
  • Contactgegevens wijzigen : moet een e -mailadres, telefoonnummer of adres worden gewijzigd? We hebben je gedekt.
  • Toevoegen of wijzigen van links naar sociale media : We zorgen ervoor dat je publiek contact met je kan opnemen via al je online platforms.
  • Afbeeldingen toevoegen of wijzigen (ontvangen vóór het bouwen van je website) : We kunnen afbeeldingen toevoegen of vervangen die zijn verzonden voordat het bouwen van de website begon.

Niet gedekt bij overdrachtsoproep

  • Lay -out wijzigen : Het opnieuw ontwerpen van de lay -out van je website wordt in deze fase niet behandeld. Lay -outaanvragen worden ingediend tijdens het eerste consult.
  • Nieuwe afbeeldingen toevoegen (nadat je website is gebouwd) : Afbeeldingen die zijn verzonden nadat het bouwen van de website is gestart, kunnen in dit stadium niet worden toegevoegd.
  • Nieuwe inhoud toevoegen : Aanvullende inhoud of items die zijn verzonden nadat het bouwen van de website is gestart, kunnen in dit stadium niet worden toegevoegd.

Als je vragen hebt, beantwoordt de website -specialist deze graag tijdens je aanstaande overdrachtsgesprek.

Meer informatie