Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Webdesignservices Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bereid je voor op het advies over je website -ontwerp

We zijn verheugd dat je voor GoDaddy hebt gekozen Website -ontwerpservices om een site voor je te bouwen! Je eerste afspraak moet al gepland zijn om met ons te praten. Als het nog niet is gepland, ontvang je binnen één werkdag een telefoontje.

We weten dat je tijd kostbaar is. Voor een productieve en efficiënte eerste vergadering zijn hier enkele dingen die je moet voorbereiden voordat we elkaar ontmoeten.

Stel jezelf deze vragen voor onze online meeting:

 • Wat wil je bereiken met je website? Wil je leads genereren, je verhaal vertellen, je producten verkopen?
 • Welke pagina's wil je op je website hebben? (bijvoorbeeld een startpagina, een servicepagina, 'Contact opnemen', enzovoort)
 • Voor een webwinkel : Wat voor productinformatie wil je op de site?
 • Welke inspiratie zou je willen gebruiken voor het ontwerpen van je site? Als er een bestaande site of een website uit je branche is die je wilt nabootsen, neem je die mee naar onze vergadering, dan gebruiken we deze als richtlijn.
 • Welke bestanden en foto's wil je toevoegen aan je site? Heb je een logo, professionele fotografie of content? Zo niet, dan kunnen wij deze voor je verzorgen. Als je inhoud voor je site wilt leveren, volg je de onderstaande stappen om inhoud te uploaden naar de mediabibliotheek van de site.

Stuur ons je foto's en bestanden voor onze ontmoeting

Door de afbeeldingen, logo's en inhoud te uploaden die je voor je website wilt gebruiken, krijgt je website -ontwerpspecialist meer inzicht in de lay -out, functionaliteit en branding van je website. Je items uploaden:

 1. Ga naar de koppeling Mediabibliotheek in de e -mail die we je hebben gestuurd en meld je aan met je GoDaddy -gegevens. Als je meerdere Websiteprojecten hebt, heeft elk een eigen unieke link.
 2. Sleep je bestanden naar het vak Toevoegen aan bibliotheek.
  slepen en neerzetten van bestanden in toevoegen aan bibliotheek

  Opmerking: je kunt deze bestandstypen uploaden naar de mediabibliotheek: .jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp, .svg, .tif, .tiff, .pdf, .doc, .docx, .csv en .xls. Voor alle andere bestandstypen (bijvoorbeeld .wav of .mp4) moet je deze vóór onze vergadering e -mailen naar je website -ontwerpspecialist.

 3. (Optioneel) Als je een opmerking aan een geüpload bestand wilt toevoegen (bijvoorbeeld 'koptekstfoto'), selecteer je het bestand en voer je de opmerking in het vak in.

  Nadat je bestanden hebt geüpload, kun je ze allemaal bekijken in Mijn uploads (onder Bladeren op collectie ).

  Wanneer het tijd is voor onze ontmoeting

  • Voor de videosessie moet je achter je computer zitten, wat maximaal 90 minuten kan duren.
  • Start op het afgesproken tijdstip Zoomen, klik op Deelnemen en voer het ID -nummer van de vergadering in dat we in je sessie -uitnodiging hebben verzonden.

  Meer informatie

  • Het ontwerpproces van je website duurt ongeveer zes weken, waardoor er tijd is voor herzieningen en eindigend met een live website die is gepubliceerd op je domeinnaam.
  • Tijdens het ontwerpwerk heb je een toegewijde ontwerpspecialist. Aan het einde kan een publicatiespecialist zich bij je team voegen om je site binnen dat tijdsbestek van 6 weken te bewerken en live te brengen.
  • Het is belangrijk om één contactpersoon uit je bedrijf of organisatie te kiezen, zodat we alles georganiseerd kunnen houden.
  • Maak kennis met de verschillende Webdesignservicepakketten .