Help

GoDaddy Help

Beperkingen voor e-mailaccount

Waarschuwing: deze beperkingen zijn uitsluitend van toepassing op Workspace e-mail. Zie voor overige beperkingen Beperkingen voor Office 365 of Beperkingen voor server e-mail.

De volgende beperkingen zijn van toepassing op Workspace e-mailaccounts:

 • Grootte inkomende e-mail: er geldt een limiet van 30 MB per ontvangen e-mailbericht, inclusief bijlagen, die in totaal niet groter mogen zijn dan 20 MB. Berichten groter dan 30 MB worden tegengehouden door onze server voor inkomende e-mail en de verzender ontvangt een bericht dat de mail niet is aangekomen. Er is geen beperking voor het aantal e-mailberichten dat je kunt ontvangen. Het is wel aan te raden om niet meer dan 20.000 berichten in je inbox te hebben, omdat dit de prestaties kan beïnvloeden.
 • Grootte uitgaande e-mail (SMTP Relay): er geldt een limiet van 30 MB per verzonden e-mailbericht via SMTP, inclusief bijgesloten bijlagen, die in totaal niet groter mogen zijn dan 20 MB. Berichten groter dan 30 MB worden tegengehouden door onze server voor uitgaande e-mail en u wordt hiervan op de hoogte gebracht.

  Opmerking: de ontvangende mailserver kan andere restricties voor bestandsgrootte hebben. Veel e-mailproviders en ISP's weigeren e-mails groter dan 5 - 10 MB.

 • SMTP-relays: met SMTP kun je e-mail verzenden via onze servers met behulp van clients van derden, zoals Microsoft Outlook®. Om spam tegen te houden, beperken we onze e-mailaccounts tot 250 SMTP-relays per dag. Hiermee kun je dagelijks 250 e-mails vanaf je e-mailadres versturen.
 • E-mails per map: iedere map kan maximaal 330.000 e-mails bevatten. Als je IMAP gebruikt met een e-mailclient zoals Outlook®, kan iedere map maar 25.000 e-mails bevatten.
 • Mappen: een account kan niet meer dan 2000 mappen hebben.
 • E-mailberichten verzenden: om spam te voorkomen, beperken we het aantal ontvangers waarnaar je een e-mail kunt sturen tot 500 per dag. Er geldt een verzendlimiet van 200 per minuut en een verzendlimiet van 300 per uur. Alle distributielijsten worden uitgebreid tot hun werkelijke ontvangerslijsten en alle dubbele adressen in een e-mail worden verwijderd. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice.
 • Grootte uitgaande e-mail: er geldt een limiet van 30 MB per e-mailbericht, inclusief bijlagen. Dit betekent dat je berichten, inclusief bijgesloten bestanden, niet groter mogen zijn dan 30 MB. Bijgesloten bestanden mogen in totaal niet groter zijn dan 20 MB.
 • Aantal adressen: een e-mailbericht kan maximaal 100 adressen bevatten. De 100 adressen kunnen in iedere willekeurige volgorde aan de velden Aan, CC en BCC worden toegevoegd. Als er in totaal meer dan 100 adressen zijn, dan wordt er een foutbericht in het venster Opstellen weergegeven en wordt het bericht niet verzonden. Je moet de lijst met ontvangers wijzigen en het bericht opnieuw verzenden.

  Ontvangers tellen: WebBased e-mail past distributielijsten en aliassen aan op de werkelijke ontvangers. Dubbele adressen in de velden Aan, CC en BCC worden verwijderd.
 • Controleer GoDaddy Email Marketing op grote e-mailberichten

 • Adresboek: je kunt maximaal 10.000 contacten aan je adresboek toevoegen.
 • Importeren in adresboek: je kunt tot 2000 contacten tegelijk importeren in je adresboek.
 • Distributielijsten: je kunt tot maximaal 100 contacten toevoegen aan een distributielijst.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.