Beheerde WordPress Help

Beperkingen bij het bewerken van bestanden in Managed WordPress

Hackers zoeken graag naar zwakke plekken in WordPress-sites om deze binnen te komen. Beveiliging is dus zeer belangrijk voor iedereen die WordPress gebruikt. Om Beheerde WordPress-accounts zo hack-proof mogelijk te maken, leggen we omwille van de veiligheid strenge beperkingen op met betrekking tot de bewerkbare bestanden.

Dit betekent dat je in Beheerde WordPress-accounts alleen de volgende bestanden kunt bewerken:

• Bestanden in de map /wp-content
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Je kunt ook alle mappen of bestanden die je zelf hebt geüpload bewerken, zoals een .user.ini-bestand.