Beperkingen bij het bewerken van bestanden

Hackers zoeken graag naar zwakke plekken in Wordpress-sites om deze binnen te komen. Beveiliging is dus zeer belangrijk voor iedereen die Wordpress gebruikt. Om Beheerde Wordpress-accounts zo hack-proof mogelijk te maken, leggen we omwille van de veiligheid strenge beperkingen op met betrekking tot de bewerkbare bestanden.

Dit betekent dat je in Beheerde Wordpress-accounts alleen de volgende mappen en bestanden kunt bewerken:

• /wp-content
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Je kunt ook alle mappen of bestanden die je zelf hebt geüpload bewerken, zoals een php.ini-bestand.