Help

WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Beperk inlogpogingen in WordPress

Door het aantal inlogpogingen van een bezoeker op je site te beperken, kun je bruteforce inlogpogingen voorkomen. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door de plug -in Aanmeldingspogingen beperken te installeren met de onderstaande stappen.

Opmerking: bij sommige 1-staps of automatische installaties krijg je de optie om aanmeldingspogingen tijdens de installatie te beperken. Om te controleren of je dit hebt geselecteerd tijdens het instellen, controleer je je Instellingen voor de optie Inlogpogingen beperken. Als het beschikbaar is, kun je de installatiestappen overslaan.

  1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Aanmelden bij WordPress.
  3. Ga naar Plug -ins > Nieuwe toevoegen
  4. Zoeken naar Inlogpogingen beperken
  5. Klik op Installeren .
  6. Klik op Activeren .
  7. Ga naar Instellingen > Inlogpogingen beperken .

Vanaf de pagina Instellingen kun je uitsluitingen bekijken en wissen, aanpassen hoeveel pogingen een gebruiker krijgt, instellen hoe lang ze vergrendeld zijn en instellen wat voor soort meldingen je krijgt als er een vergrendeling optreedt.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.