SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Belangrijke melding over SSL -aanbiedingen

Vanaf 1 september 2020 kunnen SSL/TLS -certificaten niet langer dan 13 maanden (397 dagen) worden uitgegeven. Dit is een industriebrede wijziging die gevolgen heeft voor alle certificaatautoriteiten.

De reden voor een kortere geldigheidsduur van SSL -certificaten

Bezoekers beschouwen hun communicatie als veilig wanneer ze zien dat hun verkeer is versleuteld via HTTPS met een SSL -certificaat. De wijziging naar kortere geldigheidsperioden helpt het vertrouwen van de bezoeker in de veiligheid van SSL -codering te behouden.

  • Snellere acceptatie van de nieuwste beveiligingstechnologie - Lange geldigheidsperioden betekenen dat oudere en minder veilige certificaten nog jaren kunnen bestaan voordat ze worden bijgewerkt. Met de kortere geldigheidsduur weten bezoekers dat de versleuteling die hen beschermt niet ouder is dan een jaar.
  • Meer vertrouwen van bezoekers dat de site legitiem is - Binnen twee jaar kan er veel veranderen bij de persoon of het bedrijf dat eigenaar is van een website. Nu weet een bezoeker dat het minder dan een jaar geleden is dat de site -eigenaren hun identiteit en eigendom van de site moesten verifiëren.

Wat betekent een kortere SSL -geldigheid voor website -eigenaren?

Als je een tweejarig certificaat gebruikt dat vóór 1 september is uitgegeven, blijft je certificaat geldig tot de oorspronkelijke vervaldatum. Certificaten die op of na 1 september worden uitgegeven, moeten echter elk jaar worden verlengd om geldig te blijven.

Als je een tweejarig certificaat hebt en dit opnieuw uitgeeft via een nieuwe sleutel of als je hostingproviders verhuist, is de maximale geldigheidsduur één jaar.

Wat doet GoDaddy om te helpen?

Je kunt abonnementen voor de langere termijn blijven kopen en certificaten opnieuw uitgeven zolang deze binnen de maximaal toegestane geldigheidsduur vallen. GoDaddy maakt ook automatiseringsfuncties voor de levenscyclus van certificaten en abonnementen die het beheer van certificaten eenvoudiger maken voor kortere levenscycli van certificaten.

Kortom, je kunt een SSL -abonnement voor een langere periode aanschaffen, waarna wij ervoor zorgen dat je certificaat elk jaar opnieuw wordt uitgegeven en geïnstalleerd.