Bekijk wijzigingen in domeinaccounts die in behandeling zijn

Je kunt de wijziging van je domeinaccount op elk moment controleren binnen je GoDaddy -account. Dit omvat domeinen die naar je account worden verplaatst en domeinen die vanuit je account worden verplaatst.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer op het tabblad Domeinen in het bovenste menu de optie Accountwijzigingen in behandeling .
    Bekijk lopende accountwijzigingen
  3. Onder de kop Overdrachten in behandeling selecteer je de juiste optie:
    • Als het domein wordt verplaatst naar je account, selecteer je Inkomende overdrachten.
    • Als het domein wordt verplaatst uit je account, selecteer je Uitgaande overdrachten.
  4. Bekijk de domeinen die momenteel in afwachting zijn van een accountwijziging.