Help

Websites + Marketing Help

Bekijk video‘s van GoCentral Webbouwer en Webwinkel

Deze video‘s helpen bij het bouwen en beheren van je GoCentral-website of -webwinkel. Geen geschikte video gevonden? Bekijk onze‌‌ Duik erin: Blader door de lijst met alle artikelen.

Deze mobiele webbouwer is zo eenvoudig dat je niet eens een laptop of desktop nodig hebt. Je kunt je website gewoon op je telefoon creëren en beheren. Bezoek GoCentral Help voor meer informatie.

Hoe SSL-certificaten je GoCentral-website beveiligen

Websitebeveiliging is belangrijk. GoCentral-websites hebben een ingebouwd SSL-certificaat om jou en je klanten te beschermen. Voor meer informatie, zie Mij website publiceren.

Wijzig het thema van je GoCentral-website

Met GoCentral-thema‘s kun je snel en eenvoudig een lettertype-kleur-combinatie op je website aanbrengen. Deze video laat je zien hoe je het thema van je website kunt wijzigen. Voor meer informatie over het gebruik van de functie Thema‘s of het wijzigen van de kleur of het lettertype van je website, zie Mijn website instellen.

Voeg een foto toe aan je GoCentral-website

Foto's op je website trekken de aandacht van je bezoekers en zetten ze aan om je inhoud te verkennen. Kom meer te weten over het toevoegen van foto‘s aan je GoCentral-website. Voor meer informatie, zie Foto toevoegen of vervangen.

Voeg onderdelen toe aan je GoCentral-website

GoCentral-websites kunnen alle informatie weergeven die je wilt delen. Bekijk hoe eenvoudig het is om onderdelen aan een pagina toe te voegen. Voor meer informatie, zie Een sectie toevoegen.

Maak kennis met GoCentral Webwinkel

Een GoCentral-webwinkel heeft dezelfde functies als een GoCentral-website met daarbij alle functies en tools die je nodig hebt om online te verkopen, waaronder betaalmethoden, verzendopties, btw, status inventaris en e-mailmarketing. Bezoek GoCentral Help voor meer informatie.

.

Creëer je GoCentral-webwinkel

Ben je klaar om je GoCentral-webwinkel te creëren en te openen? Kom te weten hoe je kunt beginnen met behulp van de geïntegreerde tools van je webwinkel. Voor meer informatie, zie Mijn winkel publiceren.

Voeg producten toe aan je GoCentral-webwinkel

Het is erg eenvoudig om producten of diensten toe te voegen aan je online webwinkel. Deze video helpt je stap voor stap door het proces. Voor meer informatie, zie Fysieke producten toevoegen.

Stel verzending in voor je GoCentral-webwinkel

Als je de GoCentral-webwinkel voor de eerste keer opent, is gratis verzending standaard ingesteld. Deze video laat zien hoe je verzendingsopties op je website kunt wijzigen en aanpassen. Voor meer informatie, zie Verzendmethode wijzigen.

Meer informatie

Lees deze artikelen om meer te weten te komen over de GoCentral Webbouwer en Webwinkel.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.