Bekijk verkeersstatistieken, logboeken en statistieken voor mijn Linux -hostingwebsite

Gebruik de cPanel Metrics -apps om verkeersstatistieken voor je Linux -hostingwebsite te bekijken.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina in de sectie Metrieken op de statistiektoepassing die je wilt gebruiken.