Bekijk problemen met e -mailspam op je server

Al onze servers hebben standaard de mogelijkheid om e -mail te versturen, maar de server kan ook gebruikt worden om zonder je medeweten te versturen. Dit komt meestal door een gecompromitteerd e -mailwachtwoord of door een script op je site (s).

Tekenen van een SPAM -probleem

1. Je dagelijkse hoeveelheid toegestane doorsturen van uitgaande e -mail (standaard 5000) wordt regelmatig bereikt.
  2. Je kunt helemaal geen e -mail verzenden en teruggestuurde berichten ontvangen, zoals 'Berichtaflevering mislukt' of 'De toegang tot dit e -mailsysteem is geblokkeerd'.
  3. De wachtrij voor uitgaande e -mail in WHM Mail Queue Manager of Plesk Mail Queue is vol of wordt niet verwerkt.

Onderzoek

SPAM kan uw bedrijf snel tot stilstand brengen. Als je denkt dat je server SPAM verstuurt, is het belangrijk om snel verdere problemen te identificeren, op te lossen en te voorkomen.

Proces
Vind SPAM -afzenders in WHM
Vind afzenders van SPAM in Plesk Linux
Vind SPAM -afzenders met behulp van Postfix met SSH
Vind SPAM -afzenders met Exim met SSH
Vind SPAM -afzenders met Mailenable met Plesk Windows
Schakel PHPMail -logboekregistratie in met WHM
Schakel PHPMail -logboekregistratie in Plesk Linux in
Schakel PHPMail -logboekregistratie in Plesk Windows in
Voorkom SPAM -problemen op je server

GoDaddy Hostingservices

Onze serverexperts kunnen je e -mail- en websitelogboeken controleren om SPAM -problemen te identificeren, problemen op te lossen, zoals een gecompromitteerd wachtwoord, en wijzigingen aanbevelen voor problemen die we niet kunnen oplossen (zoals het beveiligen van een contactformulier). Onze GoDaddy -gidsen zijn beschikbaar als je meer wilt weten over deze service.