Bekijk of wijzig de PHP-versie voor mijn Linux-hosting

Je kunt de actieve PHP-versie van je Linux-hosting vinden in het dashboard van je account. Het is altijd een goed idee om de PHP up-to-date te houden met de nieuwe versie voor beveiligingsupdates en verbeterde prestaties.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Selecteer Server in het Dashboard van het account in de sectie Instellingen.
    server selecteren
  4. Je kunt de PHP-versie wijzigen door naast PHP-versie de optie Wijzigen te selecteren.
  5. Selecteer een andere PHP-versie in de lijst en voer vervolgens update in het veld Typ 'update' om te bevestigen in.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.