Bekijk of wijzig de PHP-versie voor mijn Linux-hosting

Je kunt de actieve PHP-versie van je Linux-hosting vinden in het dashboard van je account. Het is altijd een goed idee om de PHP up-to-date te houden met de nieuwe versie voor beveiligingsupdates en verbeterde prestaties.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken de optie Beheren.
    klik op beheren
  3. Selecteer Server in het Dashboard van het account in de sectie Instellingen.
    server selecteren
  4. Je kunt de PHP-versie wijzigen door naast PHP-versie de optie Wijzigen te selecteren.
  5. Selecteer een andere PHP-versie in de lijst en voer vervolgens update in het veld Typ 'update' om te bevestigen in.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.