Bekijk of wijzig de ASP.NET -versie in Windows Hosting

Je kunt je ASP.NET-versie bekijken of wijzigen op onze op Windows gebaseerde hostingaccounts.

Opmerking: met Plesk kun je de ASP.NET-instellingen per domein wijzigen. Dit betekent dat je de instellingen voor elk domein in je account moet bijwerken als je de standaardinstellingen van Plesk niet wilt gebruiken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik naast het domein dat je wilt gebruiken op Hostinginstellingen .

In de sectie Webscripts en statistieken wordt uw Microsoft ASP.NET -ondersteuningsversie weergegeven.

Als je deze wilt wijzigen, selecteer je een nieuwe versie en klik je op OK .