Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bekijk mijn staging -site

Nadat je een testsite voor je Beheerde WordPress -account hebt gemaakt, kun je je testomgeving bekijken om een voorbeeld van je siteveranderingen te bekijken voordat je deze live brengt.

Opmerking: Staging -sites zijn beschikbaar als je een Deluxe-, Ultimate-, Developer- of Pro -beheerde WordPress -account hebt. Als je een Basic -account hebt, moet je je account upgraden om een testsite te gebruiken.

Opmerking: Pro -accounts zijn alleen beschikbaar in de VS en Canada.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress, op Alles beheren.
  3. Klik voor de site die je wilt gebruiken op het pictogram met drie stippen en selecteer Staging .
    Selecteer enscenering
  4. Klik op Staging WP Admin .
  5. Meld je aan bij WordPress.
  6. Klik in het Dashboard van wp-admin onder Volgende stappen op Bekijk je site .
    klik op je site in WordPress bekijken