Bekijk mijn phpinfo -pagina

Op je phpinfo -pagina kun je belangrijke informatie over je hostingaccount bekijken, zoals configuratie -instellingen en beschikbare variabelen. En je kunt het gebruiken om problemen op te lossen. In je gedeelde Plesk -hostingaccount kun je de PHP -infopagina bekijken zonder een phpinfo -script te uploaden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik Plesk-beheerder .
  3. Klik op PHP -instellingen onder de domeinnaam die je bewerkt.
    klik op php -instellingen

Opmerking: Als je PHP -instellingen niet ziet, klik je op de optie voor MEER WEERGEVEN .

4. Klik op De phpinfo -pagina () weergeven om de pagina in een nieuw browsertabblad weer te geven.
    bekijk phpinfo () pagina