Accountbeheer Help

Bekijk mijn GoDaddy-ontvangstbewijzen

Bekijk eerdere aankopen op de pagina Bestelgeschiedenis en print of download de ontvangstbewijzen.

Een ontvangstbewijs downloaden

1. Ga naar je GoDaddy-pagina Bestelgeschiedenis -pagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Vink het selectievakje aan naast het ontvangstbewijs dat je wilt downloaden. Of vink het selectievakje in de linkerbovenhoek aan als je alle ontvangstbewijzen als één bestand wilt downloaden.
    selecteer het selectievakje

Opmerking: Als je al je ontvangstbewijzen selecteert en ze kunnen niet gedownload worden, selecteer dan minder ontvangstbewijzen.

3. Selecteer Exporteer als CSV. Het bestand wordt gedownload.
    selecteer exporteer als csv

Een ontvangstbewijs afdrukken

1. Ga naar je GoDaddy-pagina Bestelgeschiedenis -pagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer het Bestelnummer van het ontvangstbewijs dat je wilt printen. De informatie over het ontvangstbewijs, zoals het factureringsadres, betaalgegevens en het gekochte product, worden weergegeven.
    selecteer bestelnummer
  3. Selecteer Afdrukken als PDF. Het ontvangstbewijs wordt als pdf geopend en kan vanuit dit bestand worden geprint.
    selecteer afrukken als pdf