Accountbeheer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bekijk mijn ontvangstbewijzen van GoDaddy

We houden al uw aankopen bij in uw account Bestelgeschiedenis . Volg deze stappen om uw GoDaddy-betalingsbewijzen te bekijken en te downloaden.

1. Ga naar uw GoDaddy Bestelgeschiedenis bladzijde. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  2. De lijst toont aankoopnummers, datums en het bestede bedrag. Gebruik de. Om een specifieke bon te vinden Filters opties.
  3. Om naar een CSV-bestand te exporteren, selecteert u uw bon en klikt u op Exporteren naar CSV .
    kassabon selecteren
  4. Klik op een bonnummer om meer details te zien, inclusief het factuuradres, betalingsinformatie en het gekochte product. Als u een papieren versie nodig heeft, klikt u op Afdrukken naar pdf .
    zie bon details