Help

Accountbeheer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bekijk mijn lopende bestellingen

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, wordt deze in je bestelgeschiedenis weergegeven als in behandeling totdat we een betalingsbevestiging hebben ontvangen. Bepaalde producten en services worden pas geregistreerd of uitgevoerd als de betaling is bevestigd, en je kunt ze tot dan niet gebruiken. Volg deze stappen om je lopende bestellingen te bekijken.

  1. Ga naar je GoDaddy Bestelgeschiedenis pagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Klik op Bestelling in behandeling weergeven .
    Bekijk lopende bestellingen
  3. Bestellingen die wachten op een betalingsbevestiging, worden gemarkeerd als In behandeling . Klik op een bestelnummer in de lijst voor meer informatie.

Opmerking: hoewel je de betaalmethode van een lopende bestelling niet kunt wijzigen, kun je op Bestelling annuleren klikken om de bestelling te annuleren en opnieuw te kopen met een andere betaalmethode.
In afwachting van bestelling annuleren

Meer informatie

  • Bij sommige betalingsopties kan het tot 30 dagen duren voordat deze zijn bevestigd.
  • Het is mogelijk (maar onwaarschijnlijk) dat iemand anders een domeinnaam registreert die je hebt besteld, en als je betaling nog niet is bevestigd, mislukt de aankoop van je domein. Als dat gebeurt, annuleren we het domein van je bestelling.
  • Als je een betaling hebt uitgevoerd maar de bestelling is mislukt, betalen we je terug via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat bij sommige betaalmethoden een restitutie wordt gegeven als winkeltegoed. Je kunt je winkeltegoed controleren om het saldo te zien.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.