Bekijk mijn lessen in Domain Academy

Domain Academy leert je hoe je succesvol kunt investeren in domeinnamen met behulp van een beproefd leerprogramma en biedt toegang tot een gemeenschap die elke student ondersteunt in elke fase van hun unieke domeinnaamtraject. Domain Academy -lessen kunnen worden bekeken in de GoDaddy -community.

Opmerking: je moet een Kortingsdomeinclub -lidmaatschap hebben om toegang te krijgen tot de Domeinacademie.
  1. Ga naar Domain Academy .
  2. Selecteer Al een DDC -lid? Meld je aan .
  3. Meld je aan bij je GoDaddy -account. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  4. Selecteer Investeringscursus domeinnaam invoeren .
  5. Selecteer Registreren . Een succesbericht bovenaan bevestigt je registratie.
  6. Schuif omlaag naar Activiteiten plannen en selecteer vervolgens Starten voor de gewenste les.

Als je een les hebt voltooid, kun je naar beneden scrollen en Les markeren als voltooid of Verzenden selecteren.