Bekijk databasegegevens voor mijn Windows -hosting

Hier leest u hoe u de hostnaam, server, gebruikers en meer kunt vinden voor de databases in uw Windows -hostingaccount. Je hebt deze gegevens mogelijk nodig als je extern verbinding wilt maken met een database in het account .

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt bekijken.
  3. In het account dashboard selecteren Plesk Admin.
  4. Selecteer op de startpagina van Plesk in de navigatiebalk aan de linkerkant Databases . De pagina Databases toont de hostnaam, server en gebruikers voor elke database in het Plesk -account.
Waarschuwing: neem niet de poort op die volgt op het IP -adres voor je MySQL -databases. Als uw databaseserver bijvoorbeeld1.1.1.1:3306 , gebruik1.1.1.1 als de hostnaam van je database.

Verwante stappen

• Als je je niet kunt aanmelden bij je database, reset je een van de gebruikerswachtwoorden van de database door naar het tabblad Gebruikers te gaan. Selecteer van daaruit de gebruikersnaam die je wilt gebruiken, stel het wachtwoord opnieuw in en selecteer vervolgens OK .