Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bekijk het resourcegebruik en de uptime voor mijn Gen 4 -server

Bekijk het resourcegebruik (voor CPU, schijfruimte en beschikbare RAM) en uptime in het Dashboard voor je Gen 4 VPS of Dedicated server. Als je een volledig beheerde Gen 4-server hebt, kun je ook de responstijd voor services bekijken (FTP, HTTP, enzovoort).

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Servers naast de Gen 4 -server die je wilt zien Beheren .
  3. Selecteer Monitoring in het Dashboard voor de Gen 4 -server.
    selecteer het tabblad Monitoring

Op het tabblad Monitoring:

• Gebruik toont het resourcegebruik (van 100%) voor de server -CPU en de beschikbare schijfruimte en RAM.
    • Uptime toont het uptimepercentage van de server voor de afgelopen 30 dagen.
    • Alleen voor volledig beheerde servers: Services toont de responstijd in milliseconden (ms) voor webservices, waaronder FTP, HTTP, IMAP, POP3, SMTP en SSH.

Meer informatie

Verplicht: Resource- en servicemonitoring worden beheerd door de panopta-agent op je server. Mis deze component niet verwijderen, en zorg ervoor dat je niet het blokkeren van de IP-adressen die worden gebruikt door het systeem van toezicht.