Bekijk het PHP-FPM-foutenlogboek

PHP-FPM is een webtool die wordt gebruikt om de prestaties van een website te versnellen. Als je PHP-FPM gebruikt op een site met veel verkeer, kan je server bronnen beter gebruiken zonder dat dit gevolgen heeft voor andere sites met minder verkeer.

Waarom moet ik dit logboek bekijken?

• Je site werkt niet zoals bedoeld.
  • Een of meer pagina's van je site bevatten een fout.
  • Je site is traag of draait gewoon en wordt nooit geladen.

Log locatie

WHM/cPanel:
/usr/local/cpanel/logs/php-fpm/error.log
Plesk:
/var/log/plesk-php8x-fpm/error.log

Hoe kan ik dit logboek bekijken?

SSH stelt je in staat om het volledige logboek te openen, te bekijken en te bewerken met tools zoals vim of grep .

Voorbeeldfouten gevonden in een PHP-FPM-logboek

Max Children definieert het maximale aantal PHP-FPM-processen dat mag spawnen.
WAARSCHUWING: [pool user_cpaccount] -server heeft de max_children-instelling (25) bereikt, overweeg om deze te verhogen
[20-Dec-2021 03:57:35] WAARSCHUWING: [pool images_domain_com] child 30042 zei tegen stderr: "Mon 20 dec 03:57:35 2021 (30042): Waarschuwing Onvoldoende gratis gedeelde ruimte om 110120 bytes (48616 gratis bytes) toe te wijzen "
[20-Dec-2021 03:59:38] WAARSCHUWING: [pool domain_com] -server heeft de max_children-instelling (30) bereikt, overweeg deze te verhogen

Verwante stappen

Bekijk het PHP -foutenlogboek .

Meer informatie

Zoek en bekijk webserverlogboeken .