Bekijk een voorbeeld van mijn website in Plesk -hosting

Je kunt een voorbeeld bekijken van hoe de website van je domein eruitziet voordat je deze zichtbaar maakt op internet met de voorbeeldfunctie van je hostingaccount. Dit is handig als je een website instelt voor een domein dat momenteel actief is, in je account of bij een andere hostingprovider.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik onder het domein waarvan je een voorbeeld wilt weergeven op Voorbeeld .