Bekijk domeinen in mijn vooraf ingestelde profiel

Met een vooraf ingesteld profiel kunt u specifieke domeininstellingen aanpassen en deze instellingen op meerdere domeinen tegelijk toepassen. Als je meerdere vooraf ingestelde profielen hebt, kun je controleren welke domeinen aan elk profiel zijn toegewezen.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer de filterknop Kolommen bewerken en vink het vakje Domeinprofiel aan.
    selecteer het domeinprofiel
  3. Bekijk de kolom Domeinprofiel om te zien welke domeinen aan een vooraf ingesteld profiel zijn toegewezen.

Meer informatie

• Organiseer je domeinen nog verder met Mappen.