E-mailmarketing van Help

Bekijk de statistieken van je campagne

Als je een e-mailcampagne verstuurt, kun je de resultaten alleen controleren door naar de statistieken te kijken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account als je dit nog niet hebt gedaan. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik in de campagne die je wilt gebruiken op Meer statistieken.
    Klik op de knop Meer statistieken

Opmerking: door te klikken op de knop Statistieken worden de statistieken van de meest recente mailing van een campagne weergegeven.

3. Klik aan de linkerkant op elk soort statistiek om gecombineerde statistieken voor alle mailings van de campagne te bekijken.
    Statistieken campagne

Lijst van statistieken

Met de volgende tabel krijg je beter inzicht in de afzonderlijke statistieken.

Soort statistiek Beschrijving
Verzonden Deze contactpersonen hebben een e -mailmarketingmailing ontvangen. Als de cijfers niet zijn wat je had verwacht, bekijk dan onze handleidingen om een lijst uit te sluiten en niet opnieuw te verzenden.
Geaccepteerd Deze contactpersonen hebben je e-mail ontvangen. Als ze de e-mail hebben geopend, op links hebben geklikt of de e-mail hebben doorgestuurd, verschijnt dat in de statistieken 'Geactiveerd' en 'Bekeken'.
Teruggestuurd Deze contactpersonen hebben je mailing niet ontvangen.
Bekeken Deze contactpersonen hebben je e-mail geopend.
Geactiveerd Deze contactpersonen hebben op een koppeling geklikt of je e -mail gedeeld via Doorsturen naar een vriend of een knop voor sociaal delen .
Doorgestuurd Deze contactpersonen hebben je e-mail naar een vriend doorgestuurd.
Groei Meet het totaalaantal nieuwe abonnees en personen die zich hebben uitgeschreven als gevolg van je mailing.
Gemarkeerd als ongewenste e-mail Deze contactpersonen hebben je e-mail als ongewenst gemarkeerd in hun postvak.

Bekijk de mailingstatistieken voor dezelfde campagne.

Om de resultaten van meerdere mailings in dezelfde campagne te bekijken, klik je op de link Zie alle verstuurd onderaan, linkerkant van de pagina Statistieken.
 Klik op Zie alle verstuurd

Wat zijn Klikprestaties?

Klikprestaties brengen de sterke punten van elke URL in je campagne visueel in kaart. GoDaddy Email Marketing sorteert het totaalaantal klikken voor een specifieke mailing over alle actieve links in de campagne. Elke URL geeft het totale percentage van alle klikken weer die deze heeft ontvangen, samen met het unieke en totale aantal klikken.

Klikprestaties