Bekijk de aanmeldgeschiedenis van je e -mail

Je aanmeldingsgeschiedenis geeft aan waar en wanneer je webmail en mobiele e-mail het laatst zijn geopend. Gebruik het om ongeautoriseerde accounttoegang te detecteren.

Als je wilt weten wie de eigenaar is van een IP -adres, zoek je op internet naar 'Opzoeken van IP -adressen'. Sommige adressen in je aanmeldingsgeschiedenis zijn mogelijk eigendom van je ISP (Internet Service Provider) of WSP (Wireless Service Provider). Deze IP -adressen zijn mogelijk de keren dat je je account hebt geopend.

1. Ga naar Webmail . Voer je Workspace -e -mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden (je GoDaddy -gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer Aanmeldingsgeschiedenis in het menu Help .

In de sectie aanmeldingsgeschiedenis worden de laatste vijf IP-adressen weergegeven die zijn gebruikt om toegang te krijgen tot uw e-mail, de locatie van die IP-adressen, de datum van toegang en of deze zijn geopend via webmail of mobiele e-mail.

Als je denkt dat je e -mail is geopend zonder je goedkeuring, wijzig dan je wachtwoord. Zie voor meer informatie: