Bekijk bestellingen in WooCommerce

Een van de meest basale dingen die je moet weten wanneer je een online winkel beheert, is hoe je toegang krijgt tot je bestellingen. In dit artikel bespreken we hoe je je bestellingen kunt openen vanuit je WooCommerce -winkel.

1. Begin door je aan te melden bij je WordPress -site .
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant WooCommerce en klik op Bestellingen .

Op de bestellingenpagina van WooCommerce zie je een lijst met je bestellingen samen met aanvullende eigenschappen, zoals de besteldatum en -status, die kunnen worden gesorteerd en gefilterd om een bestelling te vinden.

Als je toegang wilt tot bestelgegevens, heb je een aantal verschillende opties:

• Klik op de naam van de bestelling om de detailpagina van de bestelling te openen.
  • Klik op het oogpictogram naast de naam van de bestelling voor een basisweergave van de bestelgegevens op de huidige pagina.
  • Schakel onder Schermopties bovenaan de pagina de gewenste kolom (men) in die je in de lijst met bestellingen wilt weergeven.