Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Beheerde WordPress

Managed WordPress is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Onze hostingomgevingen zijn expliciet gebouwd voor 's werelds meest populaire CMS (Content Management System) en bieden de tools om de prestaties te optimaliseren, je domein te beveiligen en beheertaken te stroomlijnen. Of je nu een WordPress -professional bent of net begint, Managed WordPress is de perfecte oplossing om het gedoe van regelmatige handmatige updates en technische aanpassingen te vermijden. Met functies zoals AI (Artificial Intelligence) -integratie, geoptimaliseerde configuraties en automatisering is alles wat je nodig hebt op één plek. Laat ons routinematige taken uitvoeren, zoals kernupdates, caching op serverniveau en dagelijkse back-ups, zodat je je kunt concentreren op je projecten zonder te vervallen in de details.

Elk van de volgende secties behandelt een essentiële stap bij het bouwen van een WordPress -website op Managed WordPress. Van de eerste installatie tot het onderhouden en oplossen van veelvoorkomende problemen, wij hebben alles voor je!

Artikelen

Mijn Managed WordPress -site instellen

Met een Managed WordPress-hostingoplossing worden basistaken voor beheer voor je afgehandeld, zoals het installeren van WordPress, automatische dagelijkse back-ups, WordPress-kernupdates en caching op serverniveau. Maar er zijn een paar dingen die je moet doen voordat je je website maakt.

 1. Kiezen hoe je je WordPress -website ontwerpt en instelt.
 2. De domeinnaam toevoegen of wijzigen
 3. Voeg beveiliging toe door je Secure Sockets Layer (SSL) -certificaat te activeren
Wijzig het domein op mijn Managed WordPress -website

Dit artikel bevat de stappen om je WordPress -website beter te onthouden met een aangepaste domeinnaam op Managed WordPress (Heb je geen aangepast domein? Geen probleem, zo kun je een nieuwe domeinnaam registreren ).

Opmerking: omdat het 24-48 uur kan duren voordat het DNS (Domain Name System) is gewijzigd, is het mogelijk dat je je nieuwe domein niet zo lang ziet.
Meld je aan bij je Managed WordPress -website

We hebben een handige manier toegevoegd om je aan te melden bij je Managed WordPress -website. In dit artikel wordt uitgelegd waar je je kunt aanmelden bij WordPress vanaf je hostingdashboard.

Verplaats mijn WordPress -site automatisch naar Managed WordPress

Managed WordPress wordt geleverd met een automatische migratiefunctie om je bestaande website gemakkelijk te verplaatsen. In dit artikel wordt uitgelegd waar je aan de slag kunt gaan.

Opmerking: als je een WordPress -site verplaatst van WordPress.com, gebruik je deze alternatieve stappen .
Pas je WordPress -website aan

Je kunt het uiterlijk van je WordPress -site wijzigen door de thema -instellingen aan te passen. Als je thema aanpassingen toestaat, kun je wijzigingen aanbrengen in de site -identiteit, koptekst, voettekst, aanvullende CSS en meer. In dit artikel wordt uitgelegd waar je deze wijzigingen kunt aanbrengen.

Bouw je WordPress -website

Als je eenmaal Managed WordPress hebt ingesteld, is het tijd om creatief aan de slag te gaan met het bouwen van je website.

In deze serie artikelen wordt uitgelegd hoe je:

 1. Kies een thema voor je website
 2. Voeg pagina's toe
 3. Voeg inhoud toe, zoals afbeeldingen en tekst
 4. Beslis over een startpagina
 5. Voeg je nieuwe pagina's toe aan de navigatie van je site
WordPress -plug -ins installeren en activeren

Je kunt plug -ins gebruiken om verschillende functies aan je WordPress -website toe te voegen. Er staan duizenden gratis plug -ins vermeld in de WordPress -repository die je kunt installeren. Volg de stappen in dit artikel om plug -ins te installeren en te activeren.

Basisprincipes van SEO (Search Engine Optimization)

Het beheren van SEO in WordPress kan worden vereenvoudigd met een plug-in van een derde partij, zoals Yoast SEO . Yoast SEO helpt je de SEO -prestaties van je WordPress -website te optimaliseren. Dit artikel leidt je door:

 1. De Yoast SEO -plug -in installeren en activeren.
 2. Een focus -sleutelzin kiezen. Dit is een trefwoord of sleutelzin waarnaar je graag wilt rangschikken in zoekmachines zoals Google.
 3. Specifieke taken aanpakken die door Yoast SEO worden voorgesteld.
Beveiliging

De Managed WordPress -omgeving is gebouwd om ervoor te zorgen dat je WordPress -sites sneller en veiliger werken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe we je helpen om je sites te beveiligen.

We hebben ook een blogartikel uit onze bronnenbibliotheek opgenomen waarin algemene WordPress -beveiligingsconcepten en best practices worden beschreven om ervoor te zorgen dat je bezoekers en content veilig blijven.

Probleemoplossing

WordPress is een complex en veelzijdig CMS. Met het aantal beschikbare plug -ins, thema's en site -aanpassingen kunnen updates de site kapot maken. Van een fout bij het tot stand brengen van een databaseverbinding tot fouten met gemengde inhoud, wij hebben alles voor je! Dit artikel helpt je bij het aanpakken van veelvoorkomende fouten die van invloed kunnen zijn op je WordPress -website.

Video's

Je domein koppelen aan een Managed WordPress -website

Laat je merk opvallen door een aangepaste domeinnaam aan je Managed WordPress -website te koppelen. Deze video leidt je door het proces.

WordPress -dashboardfuncties

Volg een rondleiding door het WordPress -beheerdersdashboard. Ontdek hoe je de tools en functies kunt vinden die je nodig hebt om een succesvolle WordPress -website te bouwen.

WordPress -beginnerscursus

Deze videocursus behandelt de essentiële zaken om aan de slag te gaan met je WordPress -reis. Daarin behandelen we:

 1. De verschillende website -opties die beschikbaar zijn voor je bedrijf.
 2. Basis WordPress -functionaliteit.
 3. WordPress -thema's en plug -ins installeren.
 4. Posts en pagina's maken.