Beheer pushmeldingen met GoDaddy Investeerder

De GoDaddy Investeerder -app biedt pushmeldingen. Klanten worden gevraagd om pushmeldingen in te schakelen bij de eerste installatie van de Investor -app.

Opmerking: Pushmeldingen worden ondersteund op veilingen die over 15 minuten eindigen. De melding kan worden geactiveerd wanneer de gebruiker wordt overboden, naar de veiling kijkt of biedt op die veiling.

1. Open de Investeerder -app op je apparaat (iOS of Android).
  2. Tik opTekstpictogram ( Menu ).
  3. Tik op Meldingen .
  4. Schakel de knop Meldingen in om ervoor te zorgen dat meldingen zijn ingeschakeld.