Beheer mijn GetFound -menu

Wanneer GetFound naar Digital Marketing Suite gaat , is je websitemenu niet langer actief, wat betekent dat je geen toegang hebt tot je menu's of prijslijsten vanuit het Get Found -dashboard.

Als je Website Builder hebt, kun je met alle abonnementen naar je websitebouwer gaan en een menu- of prijslijstsectie toevoegen , hoewel je nog steeds een pdf of downloadbare bestandssectie kunt toevoegen. ( Zie pakketten en prijzen. )

Als je Website Builder niet hebt, kun je een afbeelding, pdf of andere versie van je menu insluiten op je website. Je hebt ook de mogelijkheid om menu's van derden of WordPress-plug-ins in te sluiten.

Zo exporteer je je menu.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar GetFound en selecteer Beheren naast het account met je menu.
  3. Selecteer Menu's of Prijslijsten in de linkerkolom.
  4. Selecteer Design in de rechterbovenhoek van het scherm.
  5. Selecteer de optie Papier om een voorbeeld van je menu of prijslijst te bekijken.
  6. Selecteer Downloaden om af te drukken om een pdf van je menu of prijslijst te genereren.