Beheer bestanden in mijn Linux -hostingaccount

Zo krijg je toegang tot cPanel File Manager om te werken met bestanden in je Linux -hostingaccount. Je kunt op tekst gebaseerde bestanden bewerken, bestanden van map naar map verplaatsen, mappen toevoegen en meer.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Selecteer in het Accountdashboard in de sectie Websites voor de website waarop je bestanden wilt beherendrie puntjes pictogram en selecteer vervolgens Bestandsbeheer .
    selecteer bestandsbeheer
    De cPanel -pagina Bestandsbeheer wordt weergegeven en aan de rechterkant van de pagina wordt de inhoud van de hoofdmap voor de website weergegeven.
    cpanel bestandsbeheerpagina
  4. Gebruik de hulpmiddelen voor bestandsbeheer om met je inhoud te werken. Je kunt Bestandsbeheer gebruiken om op tekst gebaseerde bestanden te bewerken, bestanden te comprimeren, bestanden te verplaatsen tussen mappen, bestanden te verwijderen uit je account , en meer.