Help

Linux Hosting (cPanel) Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Beheer bestanden in mijn Linux -hostingaccount

Zo krijg je toegang tot cPanel File Manager om te werken met bestanden in je Linux -hostingaccount. Je kunt op tekst gebaseerde bestanden bewerken, bestanden van map naar map verplaatsen, mappen toevoegen en meer.

 1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
 2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  klik op beheren
 3. Selecteer in het Accountdashboard in de sectie Websites voor de website waarop je bestanden wilt beherendrie puntjes pictogram en selecteer vervolgens Bestandsbeheer .
  selecteer bestandsbeheer
  De cPanel -pagina Bestandsbeheer wordt weergegeven en aan de rechterkant van de pagina wordt de inhoud van de hoofdmap voor de website weergegeven.
  cpanel bestandsbeheerpagina
 4. Gebruik de hulpmiddelen voor bestandsbeheer om met je inhoud te werken. Je kunt Bestandsbeheer gebruiken om op tekst gebaseerde bestanden te bewerken, bestanden te comprimeren, bestanden te verplaatsen tussen mappen, bestanden te verwijderen uit je account , en meer.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.